!~~Kisah Cik Meong~~!
Terbaik Punya
11 July 2011 @ 8:31 PM | 0 Comment [s]

salam anda. hihi. saja nak wat pembukaan cerita. Err kali ni aq mau citak sal semalam erk. Pada tanggal 10.07.11 aq dan rakan aq yg bernama Noralina Tarapidu. aiseh aq seolah2 budak skema lak. atoi na. hihi :) tiadala. err aq nak start nie tapi sebelum baca citak ku plesh anda dikehendaki tuk mmbaca bismillah. huahuahua ! dimulakan dengan bismillah. BluekXXx ! klaa mengarut lak. err actually aq n lina nak rancang pg PC expo kat dewan masyarakat tawau huhu soo kami pon pg snaalaa kunuk nya aq mintak teman ngn lina koz aq nak beli sticker tuk lactop aq ney tetapi yg sengal sgt 2 adakaa patut smua sticker yg diual 2 tak berkenan kat aty aq. Ehs ! burok miahaha. Err n then ahaha ! perjalanan kami pon diteruskan. huhu ! lpas dari nngok PC expo 2 kami ajaklaa seseorang yg bernama ABG IDRIS HASAN (nama dalam FB) huhu ! abg nie kmi knal time mahasiswa n mahasiswi UUM datang skolaa kami wat program soo knal dya laa juak. Err kami ajak abg nie skali ikut jalan koz nak mintak tman ngn abg idris nnton filem "KARAK" kami takut doh.... huahua ! okai kami masuk panggung wayang lbih kurang jam 12.55 gtuh la kami masuk lambat sikit koz aq n lina ada bli makanan ringan skit kat SERVAY :) abis jak filem 2 pukul 2.00 huhu ! K.... anda, anda silalaa lihat gambar kat bawah nie (saja nak promote)




(filem yang kami nonton)




okai anda semua terkejut kan aik napa lak ttba ada gmbar nie ? huhu lpas jak nnton tuh kami pg servay balik nak jalan2 laa. ttapi kami terserempak ngn rakan seperjuangan kami soo ajaklaa meka jalan sma2. Err yg aq ingat laa ada nadiroh, syakirah, wawa n ain. hihi :) nie pic time kat haiwei da... huhu :) besh ouh ~



(nadiroh, aq, wawa, ain n yg kat blakang 2 abg idris)



hihi nie laa kami senyum senantiasa. Err "KELUARGA BAHAGIA" kn3.... miahahaha :)




tak bosan2 doh balik2 nak snap jew. Memalu laa. hihihi :)




alaaa comil sgat :)





peace ! haha ~ err nngok 2 yg pegang lactop 2 nama dye shakira miahahaha kemana2 sahaja semestinya Lactop 1 Malaysia dibawa :)





alamak ! aq cam terlebih mengedik laa.... eeee.... malunya !




okai nie picture aq yg last kte urang snap koz OTW nak balik da ke umah... comil tak ?




nie dalam keta anty lina. koz aq balik ngn lina :)



alolo.... mintak puji + mengedik ! miahaha :)

Hem sekian saja citak ku. Klaa aq nak chow luu mau study. dada....Assalamualaikum anda :)


Older Post | Newer Post


Don't Forget to follow my blog , Thank You






EntryTentang DirikuStuffSite

BORAK-BORAK DISINI



FOLLOWER KU



<