!~~Kisah Cik Meong~~!
Party Akhir Pengawas 2010
12 January 2012 @ 10:27 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum u olls . hihi . nampak kan title aku . maksudnya apa ? Laaa tak tau ke ? haha ! klaaa2 korang tau kan ? pihak sekola saye awi 2 ada uat satu party perpisahan tok PENGAWAS sekolah . tp korang jan la terkejut erk aku bukan la PENGAWAS sekolah tapi hanya la student biasa kat sekolah 2 . Eh2 korang mst tertanya2 napa cIk meOng tetiba masuk kat party niey ? Ehs tak malu kew ? HAHA ! tak de la salah seorang PENGAWAS kat situ adaLah BFF aku so dye jmput aku datang kat party 2 so aku pon join la sekali ngn bebudak tuh . Time 2 kite orang memang best la gempak doh ! haha . soo sebelom kite nak rehat kite layan dLu pic kite orang key :)



ha niey budak2 yang noty suke sangat amik pose yang gempak2 !
tapi jan heran kite time niey memang gile2 doh ! haha :)




Eh ciK mEoNg la . HIHI :) COMEL tak ? :P






ha niey cIk mEong ngn Cik daYah :)







keyy time niey owang candid amik gambar aku . tapi semart jugak kan ? haha ! ok la kan .







keluarga bahagia ? maigad ! haha :)









okai yang baju biru niey KETUA PENGAWAS sekolah aku . INCIK WAWA nama dye :)













[ ha niey la kami BFF ]










makan , makan dan makan !










okai cOmEL kan KAMI ? HAHA !
comeL je muke aku time kena suap .







key niey semua student WANITA2 ayu . HAHA !









BaiKlaa aku pon da penat da nak taip ayat . haha ! tak tahu da aku nak cakap ape ag . Key laa :)
BuBye .
































Older Post | Newer Post


Don't Forget to follow my blog , Thank You






EntryTentang DirikuStuffSite

BORAK-BORAK DISINI



FOLLOWER KU



<