!~~Kisah Cik Meong~~!
Sabah Negeri dibawah Bayu
30 January 2012 @ 7:01 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum u olls , aku bagi salam so apa lagi sila la jawap . Tak jawap ? huhu ! memang konform kau jadi gila ! ahaha . okai-okai *budakbusyukksedangmerepek , janlayan ! ahaha :P

okai bukan itu yang aku nak share ngn korang . hihi . tapiiii.....
tuh naaa , nampak kan title aku kali niey :)

sal sabah kan ?

baikla . aku kan da janji ngn u olls semua nak cita n nak upload picture aku selepas aku sampai dari bercuti awi tuh . La bila ? ehs , ada kan awi 2 masa u olls da lupa .
hihi . okai la , alhamdulillah aku da sampai Tawau niey .
kelmarin petang aku da sampai sini .

lebih kureng kol 6.00pm aku da sampai sini . hihi . okai la kan ?

baik la actually , banyak sangat tempat-tempat yang aku pegi awi 2 antaranya adalah Semporna , Kudat , Tanjung Simpang Mengawau n banyak ag . HIHI :) huwa so entry kali niey
tersangat-sangat la panjang . so ! kepada anda diluar sana jan mawah ye lau entry niey melebiy-lebiy lak . haha .

*aku tau penulisan aku kat blog niey pon tak seberapa . harap dimaaf kan ye .

baikla , korang layan je la ye picture aku kali niey :)
hihi .



ha pic kat sini masi lagi still kat uma bawu nak gerak .

:D
H O D O H !



baik la yang niey kat Pulau area Semporna :)










gedik kan ? ! ahaha .











ha actually , niey kuburan atok n moyang .
tuh la kite orang datang semporna koz nak lawat kuburang atok :)
my mum :)


okai yang niey kat Simpang Mangayau , Kudat :)



























at Menara Tun Mustapha :)



























Muzium Sabah :)











Kundasang :)









Resort Perkasa and Spa :)








okai la aku mau out dlu , jan lupa like lau dak pon sekali la komen-komen ye :) hihi .


Older Post | Newer Post


Don't Forget to follow my blog , Thank You






EntryTentang DirikuStuffSite

BORAK-BORAK DISINI



FOLLOWER KU



<