!~~Kisah Cik Meong~~!
Tasha Manshahar , Clora studio and Mila at Yazid Burger
09 June 2012 @ 7:03 PM | 0 Comment [s]




haluuu . wehee . bosan petang-II ni tidur pun tak boleh so dengan semangatnya aku membuka youtube . 
tup tup , aku terlihat satu video dimana dalam video tuh terpampang muka 
si Normillah Mohd Tamrin (aku sendiri) ehemmm2 ... 
aceceh , sokey la sebenarnya cita ni sudah lama tetapi baru ku update lantaran busy memanjang semenjak aku  
memijakkan kaki ke UNISEL tercinta ni kan . hee hee . 

semua tertanya-tanya , apa yang special sangat dengan video tuh kan? 
ok dalam video tuh ada muka ku sendiri , Tasha Manshahar dan Syed Syamim iaitu artis youtube yang semakin fofular sejak kebelakangan ini. Sebelum study kat Unisel kite lepak same-II 
yola saja nak jmpe retis kan. hee hee . alhamdulillah dorg tak sombong . 
so nak tengok video tuh ? Jom layan video kat bawah ni :)



Thankz for reading my entry . Bye :)


Older Post | Newer Post


Don't Forget to follow my blog , Thank You






EntryTentang DirikuStuffSite

BORAK-BORAK DISINI



FOLLOWER KU



<